VOOR UW CHOCOLADE
GAAN WE HEEL VER

Wij willen niet alleen waanzinnig lekkere chocoladeproducten maken, maar willen dit ook duurzaam doen voor mens en milieu.Om bij te dragen tot deze duurzaamheid hebben wij een uniek partnership met Biolands in Tanzania en Barry Callebaut, onze chocoladeproducent.

Over de chef

Bij Visser Chocolade kijken we op een andere manier naar chocolade. Door mijn opleiding en ervaring als kok vind ik het bijzonder om chocolade een tikje spannender te maken. Chocolade met een fris zuurtje van een superfruit. Chocolade met een karamel geblust met azijn en een snuifje fleur de sel. Het maakt de smaken breder. Onverwachter. Het verandert een bonbon in een mini-gerechtje met een bijzondere beleving. Foodparing met eersteklas ingredièˆnten uit de hele wereld zijn onze vertrekpunten.

Frank Visser

Producten van Visser verkopen?

Voor onze kwalitatief hoogwaardige chocolade- en ijsproducten zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe verkooppunten. Dit kan via een franchise module of als B2B-klant.

Indien u interesse heeft om tot de Visser familie te horen, en wilt u uw klanten het ONVERWACHTE laten VERWACHTEN,  stuur ons dan een mail via deze link. Wij zullen met u contact opnemen om de mogelijkheden door te spreken.

logo-visser